Bekijk het eens vanuit een andere hoek

Sinds jaar en dag zijn beelden vanuit de lucht een waardevolle aanvulling voor een video. Je ziet iets vanuit een perspectief wat je normaal niet ziet. En dat trekt de aandacht en houdt de aandacht langer vast. En met een drone is het tegenwoordig een stuk goedkoper en makkelijker geworden om luchtbeelden te maken. Door onze opleiding, kennis en ervaring weten we wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn om een drone in te zetten. Zeker voor de agrarische sector kent de drone een praktische invulling om overzicht te creëren en grote complexen of percelen in beeld te brengen. Agrio videoproductie beschikt over gecertificeerde ROC-L piloten en geregistreerde drones.

Een paar toepassingen…

Indrukwekkend

Luchtbeelden zijn een waardevolle toevoeging voor een video door de indrukwekkende, rustige en vloeiende beweging. En combineer dat met passende muziek en je hebt de kijker te pakken! Met een drone zijn ook allerlei manieren te bedenken om te bewegen en te filmen, dus ook daarin is voldoende variatie mogelijk. Dat kan hoog vanuit de lucht, maar laag vanaf de grond minstens zo indrukwekkend.

Inspectie

Met een drone is het inspecteren van gebouwen of gebieden ook een stuk eenvoudiger. Benieuwd wat de staat van het dak van een schuur is, hoe groot de schade is van een door wild aangevreten perceel of wat de storm heeft aangericht? Met luchtbeelden heb je snel een indruk hoe het er bij ligt. Ook de normaal lastig bereikbare plekken zijn nu te bereiken.

Fotografie

Naast het maken van bewegende beelden vanuit de lucht, is het uiteraard ook mogelijk om luchtfoto's te maken. De foto's kunnen bijvoorbeeld ingelijst worden of direct geprint worden op een fotodoek. We kunnen de foto ook bewerken, zoals ongewenste objecten verwijderen, effecten toepassen of een compositie maken met meerdere foto's.

Gewasgroei

Je kunt op verschillende momenten vanuit de lucht goed verschillen zien in de groei van een gewas. Op die manier kun je inzichtelijk maken wat gewasbeschermingsmiddelen, kunstmeststoffen, plantverbeteraars of bijvoorbeeld grondbewerking doet met een plant.

Nieuwbouw

Hoe krijg je precies de vormen van een groot gebouw vastgelegd vanaf de grond? Inderdaad. Dat is lastig. Met een drone niet. Je kunt 360 graden om een gebouw heen vliegen om zo een goede indruk te krijgen.

Cadeautje

Leuk om te krijgen, een luchtfoto of -video van je bedrijf of woonomgeving. En daardoor weer leuk om weg te geven als dank voor een trouwe of nieuwe klant of als prijs voor de winnaar.

Blijf niet achter en ontdek de kracht van video!

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe uw product of dienst in de spotlight gezet kan worden middels video.

Neem contact op!