Wat we doen2019-09-03T08:43:38+01:00

Alles draait om beleving

Bewegend beeld en geluid heeft een enorme impact op de beleving van een communicatieboodschap. We hebben alles in huis om dit in beeld en geluid te brengen.

Agrio Videoproducties ontwikkelt video’s, vertaalt en ondertitelt video’s, monteert en optimaliseert aangeleverde beelden, maakt voice-overs en videobanners. Online en crossmedia. We zorgen er altijd voor dat de kijkers iets vóelen en beleven.

We beschikken over diverse HD en 4K camera’s, professionele geluidssets, drones, een 360° camera en actiecamera‘s. En als iets niet gefilmd kan worden? Dan maken we een animatie waarin de boodschap overgebracht kan worden. Alles draait om beleving.

Zet ons aan het werk. We hebben alles in huis voor een perfect eindresultaat.

Soorten video

Bedrijfsvideo

Ieder bedrijf zou zijn identiteit moeten laten zien aan de hand van een bedrijfsvideo. Daarin maakt de kijker kennis met de organisatie achter een product of dienst. Je kunt alle facetten van het bedrijf in het kort uitlichten, zodat een goed beeld van het bedrijf geschetst kan worden en je een beleving kunt geven aan je bedrijf.

Evenement registratie

Stel je hebt een evenement georganiseerd waar je veel tijd en moeite in gestopt hebt. Je wil graag iedereen mee laten genieten, maar niet iedereen kan aanwezig zijn op dat moment. Dan biedt een evenementregistratie een uitkomst. Daarin kunnen interviews met sprekers opgenomen worden, of het kan een impressie zijn van het gehele evenement.

Commercial / reclame video

De kijker heeft niet altijd zin en tijd om een video van een minuut of twee te kijken, maar je wil wel kort een boodschap onder de aandacht brengen. Het liefst meerdere malen per maand en op social media. Denk dan eens aan een commercial; een korte video van hooguit 30 seconden waarin je op een spannende, leuke of ludieke manier onder de aandacht komt.

Productvideo

De consument of eindgebruiker is voor aankoop op zoek naar bevestiging of het product in zijn behoeften voldoet. Met een productvideo licht je de producteigenschappen, toepassing en werking toe, zodat het product een visualisering is van de tekstuele content op de website.

Testimonial

In een testimonial worden niet alleen de producten toegelicht, maar wordt ook een gebruiker aan het woord gelaten. De gebruiker kan over zijn ervaring met het product of dienst vertellen en wat voor hem de meerwaarde is voor het afnemen ervan. Deze video's hebben een hoge authenticiteit door de persoonlijke touch.

Instructievideo

Video is uitermate geschikt voor instructiemateriaal. Eenmaal vastgelegd op video hoeft een instructeur niet meer keer op keer de handelingen toe te lichten, maar kan een kijker op een door hem gewenst moment kijken hoe iets moet. Of vaker bekijker. Of pauzeren als dat nodig is. Flexibel, tijdsbesparend, breed inzetbaar en kostenbesparend.

Luchtbeelden / Drone

Het blijft fantastisch om iets vanuit de lucht te bekijken. Met een drone maken wij prachtige beelden en overzichten vanuit de lucht. Luchtbeelden kunnen een video verfraaien en hebben daardoor een meerwaarde voor de kijker. Met een drone worden beelden die voorheen niet makkelijk te maken waren al snel onderdeel van een video.

Virtual reality / 360°

In sommige gevallen wil je meer dan een 'standaard' video. Dan kun je nog kiezen voor 360° video, volledig geaccepteerd door YouTube en Facebook. De kijker kan met zijn vinger of muis navigeren en in de video 360 graden om zich heen kijken. Met een VR-bril is de beleving compleet en waan je je als kijker midden in de video.

Beursvideo

U heeft een stand op een beurs met uw producten, spik en span en netjes op een presenteerblaadje. Dan is het een kleine moeite om diverse video's van de producten te maken met eventueel een interview. Dat kan dan later gebruikt worden op de website of social media. Of als er te weinig ruimte is, biedt een scherm de uitkomst met video's van de producten die missen of de werking tonen.

Wat kost het maken van een video?

De exacte prijs kunnen we bepalen zodra duidelijk is wat uw wensen zijn. Met een aantal gegevens hebben we al snel helder welke omvang de productie zal hebben. Om het voor u inzichtelijk te maken hebben wij voor een aantal pakketten samengesteld.

Zilver

350

Goud

vanaf €750

Platinum

op maat

Uiteraard zijn de pakketten uit te breiden met onder meer onderstaande opties. De pakketten zijn een indicatie voor kosten van de dienst en kunnen – afhankelijk van de concrete opdracht – afwijken. Uiteraard in samenspraak en overleg met de opdrachtgever.

  • Fotografie

  • Drone (luchtbeelden)

  • Geanimeerde vormgeving/infographics

  • Vertalen gesproken/geschreven woord (alle talen)

  • Ondertiteling (alle talen)

  • Voice over (alle talen)

  • Meercamera registratie (bijvoorbeeld evenementen, seminar, presentaties)

  • Aanmaken/vormgeven van (nieuw-) YouTubekanaal

  • Verspreiding via de kanalen/portals van Agrio (doelgroep)

Een project met ons starten?

Neem contact op!
Ga naar de bovenkant