Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en denken graag mee.

Agrio videoproducties is onderdeel van Agrio, veelzijdig uitgever en contentcreator in de agrarische sector. Wij weten als geen ander hoe wij de doelgroep zo optimaal mogelijk kunnen bereiken, met print, online en tijdens events. Vanuit die basis werkt Agrio videoproducties; met goede content de doelgroep bereiken. Maar onze kennis, ervaring en kunde zetten we ook graag in voor anderen. Zowel in de agrarische sector, maar ook daar buiten! Want het doel blijft hetzelfde; een video maken waardoor de kijker geraakt wordt en de boodschap over komt. Wij denken graag mee hoe uw boodschap het best omgezet wordt in beeld. Veelzijdig, creatief en met de juiste middelen. Wij beschikken over diverse camera’s, full HD en 4K, steadycam, actiecamera’s, drones en een 360° camera.

Uitdagingen gaan we niet uit de weg en bij produceren alleen blijft het niet. Juist het correct wegzetten en verspreiden van de video zorgt voor optimaal rendement. Videomarketing is voor ons gesneden koek en voorzien je graag van advies!

Met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en duizenden geproduceerde video’s hebben wij al veel gezien en meegemaakt. Neem eens vrijblijvend contact op om te kijken hoe wij uw product of dienst om kunnen zetten in een pakkende video.

Agrio is gevestigd in ‘s-Heerenberg (gemeente Montferland) in het oosten van Nederland, waar de Achterhoek, Liemers en Duitse grens elkaar kruisen. Afstanden en opdrachten in het buitenland zijn voor ons geen probleem.

Dit zijn wij!

Bram Teeuwsen
Bram TeeuwsenAfdelingsleider Media & Design / Videospecialist
Ik heb een grote passie voor het vakgebied waar ik elke dag weer mee bezig mag zijn. Iedere productie zie ik als een nieuwe uitdaging. Ik leef mij zoveel mogelijk in om een manier te bedenken hoe ik mensen kan raken, prikkelen of tot actie kan aanzetten door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen, met oog voor details.
Joyce Kuster
Joyce KusterVideospecialist
Video’s maken en kijken zijn mijn dagelijkse bezigheden. Ik ben dan ook een echte beelddenker. Bij elke opname probeer ik creatief te spelen met beeld. Ik daag mezelf elke dag uit nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Niet alleen met beeld, maar ook in de montage. Daarnaast vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk kennis te hebben van het product of dienst waar ik voor werk zodat ik de belangrijke punten kan belichten.
Guus Visser
Guus VisserVideospecialist
Met een papiertje Communicatie & Multimedia Design en passie voor video en digitaal design stap ik elke dag met plezier op de fiets richting Agrio.
Dit zie je dan ook terug in mijn werk. Als ik bezig ga met het produceren van een video of een uitdaging op het gebied van vormgeving, dan kan ik er veel voldoening uithalen om mijzelf hier volledig op te storten. Het eindresultaat is vaak een reflectie van mijn passie en inzet.
Marten Koster
Marten KosterMotion Graphics / Videospecialist
Verhalen vertel ik via animatie. Heerlijk om alles te mogen bepalen tot in het kleinste detail. Compleet afgestemd op de wensen van de klant, zelfs het kleinste detail zal in de huisstijl passen. Geen last van een bewolkte dag tijdens de opnames, maar ik bepaal zelf of het regent of de zon schijnt in het filmpje. En alles is achteraf ook nog makkelijk aan te passen… Oh, moest dat huisje een groen dak hebben? Geen probleem!

Maar Agrio doet nog meer…

Met een team van videospecialisten, grafisch vormgevers en webdevelopers kunnen wij het complete pakket leveren. Huisstijlontwerp, relatiemagazines, briefpapier, websites, e-mailcampagnes, bannerontwikkeling; we doen het al jaren!

GA NAAR AGRIO.NL

Samen aan de slag?

Bel of mail ons, we vertellen u graag meer!

Neem contact op!