(Waar) wordt mijn video bekeken?

Video is een effectief medium voor de positionering van merken, producten en bedrijven. Maar als u niet goed weet hoe je het aan moet pakken, is er een kans dat het mis gaat. Video’s maken waar uw doelgroep op zit te wachten. Waar ze naar willen kijken en die een boodschap overbrengen. Wij denken graag mee hoe u video’s effectief inzet.

Het belangrijkste van videomarketing is het bepalen welk doel u wilt bereiken. Dan pas kunnen alle facetten op elkaar afgestemd worden. Afhankelijk van het doel kan het slim zijn om te investeren in betaalde proposities om de video onder de aandacht te brengen. U kunt kiezen voor social media, maar neem je dan Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram of Snapchat? Een doordacht plan en slimme inzet van middelen zorgt voor effectief bereik.

Drie doelen

Waar laat ik de video?

Hoe brengt u de video optimaal onder de aandacht? Er is een groot aanbod aan kanalen waar uw video geplaatst kan worden en u kunt overwegen de video tegen betaling onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Eigen website

Plaats de video op uw eigen website, bij producten, bij binnenkomst, waar dan ook!

Uiteraard!

De plek waar een video over uw product of dienst in ieder geval moet staan! Websites met een video worden hoger gewaardeerd door Google. En waar host u uw video? Ons antwoord; YouTube. Dat is de tweede zoekmachine van de wereld en dus maak er gebruik van.

Social media

Maak uw video deelbaar en breng het onder de aandacht: de kracht van social media.

Maak het deelbaar

Video heeft zich ontwikkeld als belangrijkste communicatiemiddel voor bedrijven. Mensen bekijken het liefst een video en dan ook op een moment wanneer het hen uitkomt. YouTube, Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat zetten vol in op video.

Andere kanalen

Breng een video onder de aandacht op plekken waar de doelgroep al komt.

Benut het bereik van anderen

Door gebruik te maken van platforms of kanalen waar de doelgroep al komt, kunt u effectief uw video onder de aandacht brengen en de beste resultaten boeken. En het kan hard gaan als een video meerdere malen gedeeld wordt.

Zet de kracht van video nu in voor uw bedrijf!

Neem vrijblijvend contact voor videoproductie op maat. Wij staan garant voor indrukwekkende en doeltreffende video’s.

Neem contact op!