Wij hebben veel ideeën, misschien dat één van de onderstaande ook in uw plan past!

De mogelijkheden voor video zijn enorm. Online, op beurzen, als e-learning, instructie, referentie, aftermovie, interviews, presentaties, noem maar op. De concurrent doet het misschien al en u wilt de concurrentie natuurlijk een stap voor blijven.

Social media

Gebruik de kracht van social media. Korte video's met een ludieke actie, nieuw product of update!

Gebruik de kracht van social media

Maak iedere maand een professionele korte video om op social media te delen. Wij bieden een abonnement of strippenkaart tegen een gunstig tarief waar u met regelmaat door ons een nieuwe video kunt laten maken. Eenvoudig, snel en zonder veel moeite.

Vertaal!

Wilt u de grenzen verkennen? Of al actief in het buitenland?

Nog meer rendement!

U krijgt nog meer rendement op een video als u de video ook beschikbaar maakt voor de buitenlandse markt. Zeker als u daar ook al diensten en producten levert. Het is eenvoudig te doen en wij hebben een uitgebreid netwerk aan vertalers en stemacteurs in diverse talen.

Animatie

Lastig te begrijpen materie? Maak het eenvoudig met animatie.

Visualiseer uw product of dienst!

Maak gebruik van een animatie die de handelingen of het proces vereenvoudigd uitlegt. Een potentiële koper wil graag eenvoud en duidelijkheid. Met een animatie kunt u lastige materie op een heldere manier uitleggen met de belangrijkste elementen die er toe doen.

Cadeautje!

Geef een (potentiële) klant een cadeautje in de vorm van luchtbeelden

Bedankt!

Een beetje net als vroeger, maar dan foto’s aangevuld met bewegende beelden. Een leuk cadeautje om te krijgen en om te geven. En in een video kunt u ook nog uw eigen merk voorbij laten komen! Wij komen graag langs met de drone.

Verrijkte banner

Meer informatie in een compacte ruimte door gebruik van een video in een banner.

Dat is interessant!

De laatste jaren wordt steeds vaker een video in een banner gebruikt. Waarom? Omdat het aantal clicks op de banner stijgt en je dus meer bezoek trekt. Daarnaast kun je in een banner veel meer informatie kwijt met een video.

Uitstraling

Uniforme uitingen komen de uitstraling van uw merk of dienst ten goede.

Uniform en degelijk

Zorg ervoor dat het hele plaatje klopt. Neem geen genoegen met slecht beeldmateriaal of verouderde uitingen. Pak het grondig aan om een goede indruk te maken op uw doelgroep, in alle uitingen.

Blijf niet achter en ontdek de kracht van video!

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe uw product of dienst in de spotlight gezet kan worden middels video.

Neem contact op!